Route


Vlak voordat je via snelweg A9 Alkmaar binnenrijdt, doemt het AFAS Stadion op. Het stadion is dan ook uitstekend te bereiken. Op niet-wedstrijddagen kunnen gasten gratis parkeren op de parkeerplaatsen rondom het AFAS Stadion, met uitzondering van de gereserveerde vakken.

Centrale ligging

Door de centrale ligging van Alkmaar in Noord-Holland is het AFAS Stadion een uitstekende locatie voor een evenement. Want of uw gasten nu uit de Randstad, West-Friesland of de Kop van Noord-Holland moeten komen, door de uitstekende locatie zijn zij binnen een half uur bij het AFAS Stadion.

Bereikbaarheid
Openbaar vervoer

Op niet-wedstrijddagen met het Openbaar Vervoer naar het stadion? Check dan hieronder hoe je het beste kunt afreizen naar het AFAS Stadion.

Plan je reis


U kunt parkeren op parkeerplaats P1, via de roltrap (hoofdingang) kunt u zich melden bij de receptie. De slagbomen staan voor u open en het parkeren is gratis.

Wilt u direct in contact komen met één van onze Event managers? Vul dan het onderstaande contact formulier in of bel direct met 072 547 8094.

Offerte aanvragen

Voornaam
Achternaam
Datum
Aantal personen
Telefoon
E-mailadres
Bedrijfsnaam
Eventuele opmerkingen