BeursWilt u een beurs organiseren? Het AFAS Stadion biedt u een unieke kans. Door ons grote aanbod aan verschillende ruimtes kunnen wij beurzen voor duizenden bezoekers aan. 

Beurs

De ruime zalen zijn zeer geschikt om voldoende beursstands te plaatsen en de standhouders genoeg ruimte te bieden voor hun productpresentatie. Door een goede opzet van de zalen hebben de bezoekers genoeg bewegingsvrijheid om alles van de beurs te kunnen bekijken. 

Heeft u naast u beurs ook nog een lezing? Wij hebben diverse zalen beschikbaar om van kleine tot grote groepen presentaties te verzorgen tijdens uw beurs. Daarnaast kunt u als extra mogelijkheid uw bezoekers een stadiontour aanbieden langs unieke plekken in het AFAS Stadion.

Onze evenemententeam helpt u graag verder, met een klantvriendelijke benadering en persoonlijke aandacht tijdens de organisatie én uitvoering van uw beurs in het AFAS Stadion. Net als op het voetbalveld zijn in het AFAS Stadion alle opstellingen mogelijk: van een theater- tot een carréopstelling. Dankzij het multifunctionele karakter van de zalen kunnen we in vrijwel alle gevallen aan uw specifieke wensen tegemoet komen.

Zalenoverzicht

Het AFAS Stadion beschikt over diverse ruim opgezette vergader- en evenementenruimtes. In de warme voetbalomgeving van AZ bieden zestien verschillende zalen voor iedere groep en bijeenkomst passende mogelijkheden. Zo zijn de zalen bijvoorbeeld apart of gecombineerd te gebruiken, waardoor wij van 5 tot 3.500 personen een geschikte ruimte kunnen creëren.

Mocht u specifieke wensen hebben omtrent uw beurs, het evenemententeam stelt graag een op maat gemaakt arrangement voor u op. Alle mogelijkheden ontdekken? Bekijk dan ons volledige zalenoverzicht en selecteer een ruimte op basis van uw wensen.


Al vele unieke beurzen hebben plaatsgevonden in het AFAS Stadion. Bekijk hier referenties van onze klanten die eerder met grote tevredenheid hun evenement in het stadion organiseerden. Zelf een referentie achter laten? Klik hier en neem direct contact op.

Trouwbeurs

650

Georg Kessler Lounge


Horecabeurs

3.500

Parkeerplaats (beurstent), Kees Kist Lounge, Georg Kessler Lounge

Cartal Beurs

4.000

Parkeerplaats (beurstent), Kees Kist Lounge, Georg Kessler Lounge

Uw beurs in het AFAS Stadion? Het evenemententeam stelt graag een op maat gemaakt arrangement voor u op. Neem contact op via onderstaand formulier of stuur een mail naar afasstadion@az.nl. Direct meer weten? Bel dan AFAS Stadion Events op 072-547 8094.

Offerte aanvragen

Voornaam
Achternaam
Datum
Aantal personen
Telefoon
E-mailadres
Bedrijfsnaam
Eventuele opmerkingen