BijeenkomstIn de warme voetbalomgeving van AZ bieden zestien verschillende zalen voor iedere groep en bijeenkomst passende mogelijkheden.
Bijeenkomst

Wij kunnen u diverse presentatieruimtes aanbieden. Het AFAS Stadion beschikt over meerdere professionele ruimtes voor presentaties, congressen, beurzen, conferenties en/of workshops. Dankzij het multifunctionele karakter van de zalen kunnen we in vrijwel alle gevallen aan uw specifieke wensen tegemoet komen. Zo zijn de zalen bijvoorbeeld apart of gecombineerd te gebruiken.

Ter ondersteuning van uw vergadering bieden wij een aantal extra's aan. Uw zaal is bijvoorbeeld uit te breiden met:

  • Audiovisuele ondersteuning (projectiescherm, (laser)beamer, geluidsinstallatie en microfoon)
  • Technische assistentie
  • Presentatie-onderdelen (podium, flip-over en katheder)
  • Diverse uitgebreide cateringmogelijkheden (ontvangstarrangement, breaks, lunch, borrel en diners/buffetten)

Net als op het voetbalveld zijn in het AFAS Stadion alle opstellingen mogelijk: van een theater- tot een carréopstelling. Het is onder andere mogelijk om uw presentatie voor gezelschappen tot 500 gasten in de Kees Kist Lounge of Georg Kessler Lounge - met uitzonderlijk uitzicht over het hoofdveld - te houden. Ook voor kleinere presentaties kunt u gebruikmaken van onze diverse overige zalen. Bovendien beschikt het AFAS Stadion over een verwarmde Hoofdtribune, waardoor wij presentaties voor duizenden bezoekers aankunnen. Alle mogelijkheden ontdekken? Bekijk dan ons volledige zalenoverzicht en selecteer een ruimte op basis van uw wensen.


Activiteit
Uw vergadering combineren met een activiteit? Een stadiontour of een teambuilding-activiteit voegt een onderbreking toe waardoor u met een verfrissende geest uw bijeenkomst kunt voortzetten.
Net als op het voetbalveld zijn in het AFAS Stadion alle opstellingen mogelijk: van een theater- tot een carréopstelling. Dankzij het multifunctionele karakter van de zalen kunnen we in vrijwel alle gevallen aan uw specifieke wensen tegemoet komen.

Zalenoverzicht

Het AFAS Stadion beschikt over diverse ruim opgezette vergader- en evenementenruimtes. In de warme voetbalomgeving van AZ bieden zestien verschillende zalen voor iedere groep en bijeenkomst passende mogelijkheden. Zo zijn de zalen bijvoorbeeld apart of gecombineerd te gebruiken, waardoor wij van 5 tot 3.500 personen een geschikte ruimte kunnen creëren.

Mocht u specifieke wensen hebben omtrent uw bijeenkomst, het evenemententeam stelt graag een op maat gemaakt arrangement voor u op. Alle mogelijkheden ontdekken? Bekijk dan ons volledige zalenoverzicht en selecteer een ruimte op basis van uw wensen.


Al vele unieke bijeenkomsten hebben plaatsgevonden in het AFAS Stadion. Bekijk hier referenties van onze klanten die eerder met grote tevredenheid hun evenement in het stadion organiseerden. Zelf een referentie achter laten? Klik hier en neem direct contact op.

Technische Unie

150

Georg Kessler Lounge

NH Kenniscongres

350

Georg Kessler Lounge

UWV

900

Hoofdtribune

Uw bijeenkomst in het AFAS Stadion? Het evenemententeam stelt graag een op maat gemaakt arrangement voor u op. Neem contact op via onderstaand formulier of stuur een mail naar afasstadion@az.nl. Direct meer weten? Bel dan AFAS Stadion Events op 072-547 8094.

Offerte aanvragen

Voornaam
Achternaam
Datum
Aantal personen
Telefoon
E-mailadres
Bedrijfsnaam
Eventuele opmerkingen