Feesten & PartijenIeder feest bij AZ is bijzonder, of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bedrijfsfeest, de viering van een 25-jarig jubileum of een 50-jarig huwelijk. Persoonlijke aandacht, gastvrijheid, originaliteit en kwaliteit staan hierbij centraal. Wij nodigen u graag uit om de bijna ongelimiteerde mogelijkheden te bespreken.

Op maat

We hebben de kennis en ervaring om elk feest af te stemmen op ieders persoonlijke wensen en budget. We maken dan ook graag een persoonlijke afspraak om uw wensen te bespreken op het gebied van bijvoorbeeld een dansvloer en podium, decoratie, drukwerk, entertainment, fotograaf, licht en geluid, ontvangst, vervoer, themafeesten en workshops.

Het AFAS Stadion is tevens een unieke trouwlocatie in de gemeente Alkmaar. In de voetbalomgeving van AZ krijgt de mooiste dag van uw leven een extra dimensie. 
Net als op het voetbalveld zijn in het AFAS Stadion alle opstellingen mogelijk: van een theater- tot een carréopstelling. Dankzij het multifunctionele karakter van de zalen kunnen we in vrijwel alle gevallen aan uw specifieke wensen tegemoet komen.

Zalenoverzicht

Het AFAS Stadion beschikt over diverse ruim opgezette vergader- en evenementenruimtes. In de warme voetbalomgeving van AZ bieden zestien verschillende zalen voor iedere groep en bijeenkomst passende mogelijkheden. Zo zijn de zalen bijvoorbeeld apart of gecombineerd te gebruiken, waardoor wij van 5 tot 3.500 personen een geschikte ruimte kunnen creëren.

Mocht u specifieke wensen hebben omtrent uw feest, het evenemententeam stelt graag een op maat gemaakt arrangement voor u op. Alle mogelijkheden ontdekken? Bekijk dan ons volledige zalenoverzicht en selecteer een ruimte op basis van uw wensen.


AZ biedt verschillende arrangementen voor een gezellige feestavond met onder andere een heerlijk buffet in een prachtige sportieve ambiance:

Borrelarrangement


Een gezellige feestavond met een heerlijk buffet in een prachtige sportieve ambiance, inclusief: Warm en koud buffet met o.a.;

Koude gerechten
Aardappelsalade, zalmsalade, gemengde salade met garnituur en dressing Brood, boter en vers afgebakken broodjes

Warme gerechten
Saté van kippendij met kroepoek en een pittige satésaus
Zalm uit de oven met citroendressing
Kruidige rijst met fijne groenten
Aardappel-gratin
€ 54,95 p.p. (excl. BTW)


Feestarrangement


2 of 4-uur all-in drankarrangement Hollands-assortiment

• Bittergarnituur warme items (3 stuks per persoon) bestaande uit:

Bitterballen, warme minisnacks zoals kipnuggets, nasihapjes, oude kaas loempia’s, frikadelletjes en Zaanse mosterd-mayonaise

• Luxe notenmix op de tafels

• Zaalhuur

• Gebruik van muziekcomputer en standaard lichtinstallatie

2 uurs arrangement - €22.50
4 uurs arrangement - € 32,50


€22,50 / € 32,50 p.p. (excl. BTW)

Al vele unieke feesten & partijen hebben plaatsgevonden in het AFAS Stadion. Bekijk hier referenties van onze klanten die eerder met grote tevredenheid hun evenement in het stadion organiseerden. Zelf een referentie achter laten? Klik hier en neem direct contact op.

Jubileum FOX Sports

150

Georg Kessler Lounge


Bedrijfsfeest Zorginstelling

2.000

Kees Kist Lounge, Bestuurskamer,
BMW Lounge, AFAS Business Unit, Georg Kessler Lounge

50 jaar Vomar
 

2.500

Kees Kist Lounge,
Georg Kessler Lounge, Hoofdtribune

Uw feest of partij in het AFAS Stadion? Het evenemententeam stelt graag een op maat gemaakt arrangement voor u op. Neem contact op via onderstaand formulier of stuur een mail naar afasstadion@az.nl. Direct meer weten? Bel dan AFAS Stadion Events op 072-547 8094.

Offerte aanvragen

Voornaam
Achternaam
Datum
Aantal personen
Telefoon
E-mailadres
Bedrijfsnaam
Eventuele opmerkingen