Georg Kessler Lounge

De Georg Kessler Lounge bevindt zich op de derde etage en is een ruimte met allure. De ruim opgezette lounge met een oppervlakte van 960 m² en een capaciteit tot 1.500 personen geeft in zijn gehele lengte zicht op het speelveld. 

De zaal is in verschillende opstellingen en in aparte sub zalen te verdelen. De Georg Kessler Lounge beschikt over diverse presentatie-onderdelen en is onder andere uit te breiden met audiovisuele middelen, technische assistentie en diverse cateringmogelijkheden. Een perfecte locatie om bijvoorbeeld een grootschalig congres, feest, diner, of beurs te organiseren waar men nog lang over zal napraten.

Bovendien is het mogelijk om de Georg Kessler Lounge te combineren met de verwarmde hoofdtribune, waardoor wij presentaties voor duizenden bezoekers aankunnen.

Plattegrond

De Georg Kessler Lounge bevindt zich op de derde etage en is eenvoudig te bereiken via de (rol)trap of de lift. Vanuit de gehele ruimte hebben u en uw gasten direct uitzicht op het hoofdveld. Bovendien zijn er op de betreffende verdieping voldoende toiletvoorzieningen aanwezig.

Uw evenement in het AFAS Stadion? Het evenemententeam stelt graag een op maat gemaakt arrangement voor u op. Neem contact op via onderstaand formulier of stuur een mail naar afasstadion@az.nl. Direct meer weten? Bel dan AFAS Stadion Events op 072-547 8094.

Offerte aanvragen

Voornaam
Achternaam
Datum
Aantal personen
Telefoon
E-mailadres
Bedrijfsnaam
Eventuele opmerkingen