Georg Kessler Zaal 2

Met uniek uitzicht op het hoofdveld, een grote bar en moderne audiovisuele middelen heeft de Georg Kessler Lounge 2 alle benodigde faciliteiten bij de hand. De zaal is bij uitstek geschikt voor grootschalige bijeenkomsten, maar is ook een ideale ruimte voor een diner of feesten & partijen.

De uitgestrekte lounge heeft een capaciteit tot 400 personen en is in verschillende opstellingen en in aparte sub zalen te verdelen. De Georg Kessler Lounge 2 beschikt over diverse presentatie-onderdelen en is onder andere uit te breiden met audiovisuele middelen, technische assistentie en diverse cateringmogelijkheden. Dankzij de hoogwaardige (laser)beamers en projectieschermen heeft het gehele gezelschap een goed zicht op de presentatie(s). 

Plattegrond

De Georg Kessler Lounge bevindt zich op de derde etage en is eenvoudig te bereiken via de (rol)trap of de lift. Vanuit de Georg Kessler zaal 2 hebben u en uw gasten direct uitzicht op het hoofdveld. Bovendien zijn er op de betreffende verdieping voldoende toiletvoorzieningen aanwezig.

Uw evenement in het AFAS Stadion? Het evenemententeam stelt graag een op maat gemaakt arrangement voor u op. Neem contact op via onderstaand formulier of stuur een mail naar afasstadion@az.nl. Direct meer weten? Bel dan AFAS Stadion Events op 072-547 8094.

Offerte aanvragen

Voornaam
Achternaam
Datum
Aantal personen
Telefoon
E-mailadres
Bedrijfsnaam
Eventuele opmerkingen