Kees Kist Zaal (2, 3, 4 of 5)

Een training, vergadering, workshop of een presentatie? De Kees Kist zaal is een flexibele ruimte en daardoor te gebruiken voor groepen tot 80 personen. De zaal is gemakkelijk te vergroten en kan gekoppeld worden om eventueel meerdere gasten te faciliteren.

In de zaal zijn diverse opstellingen mogelijk: van theater- tot carréopstelling en de sfeervolle verlichte bar zorgt ervoor dat ook uitgebreide cateringmogelijkheden als een borrel en buffet tot de mogelijkheden behoort. De ruimte kan worden uitgebreid met diverse presentatie-onderdelen, audiovisuele middelen en technische assistentie.

Plattegrond

De Kees Kist Lounge bevindt zich op de tweede etage en is eenvoudig te bereiken via de (rol)trap of de lift. De Kees Kist zalen hebben toegang tot het terras, waardoor u en uw gasten een frisse neus kunnen halen en tegelijkertijd kunnen genieten van het uitzicht op het hoofdveld. Bovendien zijn er op de betreffende verdieping voldoende toiletvoorzieningen aanwezig.

Uw evenement in het AFAS Stadion? Het evenemententeam stelt graag een op maat gemaakt arrangement voor u op. Neem contact op via onderstaand formulier of stuur een mail naar afasstadion@az.nl. Direct meer weten? Bel dan AFAS Stadion Events op 072-547 8094.

Offerte aanvragen

Voornaam
Achternaam
Datum
Aantal personen
Telefoon
E-mailadres
Bedrijfsnaam
Eventuele opmerkingen