Beleef AZ

Clubliefde voor AZ ontstaat niet zomaar. Als supporter wil je niets liever dan jouw clubliefde overbrengen op je zoon, dochter, kleinkind of je vrienden. Met De Waaghalzen & De AllstarZ beleef je AZ samen! Lees snel verder en ontdek de voordelen van een lidmaatschap.

Als lid van de AZ Juniorclubs sta je dichtbij jouw AZ-helden en profiteer je van exclusieve voordelen zoals speciale kortingen bij onze vriendjes, (win)acties, een gratis rondleiding, prijsvragen & events! Klik hieronder op De Waaghalzen (0-12 jaar) of de De AllstarZ (13-18 jaar) en kijk wat wij jou te bieden hebben! 

Wil jij lid worden?

Als je naar het aanmeldingsformulier gaat, kom je op een site waar je je kunt aanmelden als je al een account hebt bij AZ. Als je nog geen account hebt, kun je die eerst aanmaken. Vul vervolgens alle gegevens in van degene die lid wil worden van De Waaghalzen of De AllstarZ. De betaling van het lidmaatschap gaat vervolgens via automatische incasso.

Wil je het lidmaatschap cadeau geven?

Je kunt het lidmaatschap ook cadeau geven. Wat is nou een toffer cadeau dan een lidmaatschap van De Waaghalzen of De AllstarZ? Kies de leeftijdscategorie, reken af en maak iemand heel blij!


Mocht je nog vragen hebben over het lidmaatschap, of andere vragen over de AZ Juniorclubs, kijk dan op de pagina 'Veelgestelde vragen' of mail naar dewaaghalzen@az.nl. Wil jij ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws van De Waaghalzen en De AllstarZ volg dan het Instagram account van AZ Juniorclubs!


Regelmatig worden er naast de vaste activiteiten zoals de spelersescorte, middencirkeldoek, vlaggenparade en ballenkids verschillende activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Benieuwd welke evenementen jij kunt bijwonen en hoe jij je kunt inschrijven? Check dan hier onder de AZ Juniorclubs jaarkalender. Houdt de agenda goed in de gaten, want hij wordt regelmatig aangevuld! 

AZ Juniorclubs evenementen
Datum Activiteit LeeftijdscategorieMeer informatie 
14 november 2022Challenge Day Level UP8 - 12 jaarhttps://startlevelup.nl/
23 november 2022Schoentje zetten0 - 12 jaarhttps://share.hsforms.com/1nZYC-h7pQWClEgHZ60Rz5A42gpp
29 november 2022
Sinterklaasfeest0 - 12 jaarVOL
8 & 14 december 2022Voorrondes FIFA23 toernooiTot en met 18 jaarhttps://proplayers.eu/nl/tourn...
22 januari 2023FIFA23 ToernooiTot en met 18 jaarWordt gespeeld in de rust tijdens AZ - Fortuna Sittard
1 & 9 februari 2023Voorrondes Bitcoinmeester FIFA 23 toernooi18+https://proplayers.eu/nl/tourn...
26 februari 2023 Bitcoinmeester FIFA23 Toernooi18+Wordt gespeeld in de rust tijdens AZ - Cambuur
VoorjaarsvakantieInlooprondleidingenAlle leeftijdenBinnenkort meer informatie
Mei 2023Babyfoto dag 0 - 2 jaarBinnenkort meer informatie
5 & 6 juni 2023Challenge Day Level UP8 - 12 jaarhttps://startlevelup.nl/

Wil je een wedstrijd van AZ bezoeken als Waaghals of Allstar? Dan ben je hier op de juiste plek! Waar kun je een hapje en/of drankje scoren? Waar vind je het familievak en het AZ Fancentrum? Ontdek hier wat AZ voor jou kan betekenen op wedstrijddagen.

Familievak (Vak J)
In het AFAS Stadion bevindt het familievak zich in Vak J. In het familievak is van alles te beleven voorafgaand, in de rust en na de wedstrijd! Onder het familievak is een AZ Juniorclubs tent hier kan jij onder andere:

  • FIFA23 spelen tegen onze esporters 
  • Kraak de Kluis spelen en kans maken op te gekke prijzen
  • Je eigen FIFA kaart maken
  • AZ tattoos plakken
  • Schminken
  • Meedoen aan verschillende winacties!

Daarnaast is in het familievak een speciale Waaghalzendugout. Wie weet wordt jij uitgekozen en mag jij plaats nemen in de Waaghalzendugout langs het veld tijdens de wedstrijd! In de rust komt er ook altijd een AZ speler langs en komen Herry en Berry langs om meerdere shirtjes en sjaals in het familievak uit te delen. Dit doen ze door met een kanon de cadeautjes het familievak in te schieten. Hoe gaaf is dat?!

Er is in het familievak voor jong en oud écht van alles te beleven! Wanneer kom jij langs met je familie en vrienden? 

Handtekeningen
Wil je de spelers voor de wedstrijd succes wensen of na de wedstrijd handtekeningen scoren? Bij ingang 5 vind je de deur naar de kleedkamers. Deze zijn niet vrij toegankelijk voor publiek, maar voor handtekeningjagers de ultieme positie om te scoren. Daarnaast kan je natuurlijk na de wedstrijd bij Vak J handtekeningen scoren!

Fancentrum
De hoofdingang van het AFAS Stadion is te vinden bovenaan de roltrap (ingang 7). Via de roltrap kom je op de eerste verdieping waar de receptie en het AZ Fancentrum gevestigd zijn. Hier scoor jij jouw AZ merchandise!

AZ Museum
In het AZ Museum neem je een kijkje door de geschiedenis van AZ. De grootste spelers van jouw favoriete club beschrijven wat er in hun tijd afspeelde bij AZ of bekijk de foto's van het oude stadion, foto's met een verhaal. Ook benieuwd naar het AZ Museum? Kom langs in het AZ Fancentrum. De toegang is gratis. 

Grand Café
Drink gezellig een drankje in het Grand Café Van Gaal! Het Café bevindt zich naast de receptie op de eerste verdieping en is te bereiken via de roltrap. Het Grand Café is van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30 uur geopend. In het weekend is het Grand Café gesloten. 

Alle leden van De Waaghalzen en De AllstarZ kunnen een gratis rondleiding door het AFAS Stadion boeken of deelnemen aan inlooprondleiding die meerdere keren per jaar georganiseerd worden. 

Tijdens een negentig minuten durende tour worden deuren geopend die normaal gesloten blijven. Je neemt plaats op de stoel van de hoofdtrainer in de persruimte, bekijkt de grasmat van dichtbij, gaat op de foto met alle prijzen in de bestuurskamer, neemt een kijkje in het spelershome en natuurlijk kun je de kleedkamer bekijken waar de AZ-spelers zich klaarstomen voor thuiswedstrijden! 

Neem contact op met de receptie via 072 547 8000 of info@az.nl om jouw stadiontour te reserveren.* Wil je weten wanneer er een inlooprondleiding plaats vindt? Klik dan hier!

*Om een rondleiding te reserveren dien je aan de volgende voorwaarden te voldoen: Een rondleiding kan gereserveerd worden vanaf 4 personen of minstens één betalende bezoeker per rondleiding


AZ wil onze jongste fans op een leerzame manier kennis laten maken met voetbal. Hiervoor heeft AZ met verschillende partners een samenwerking en biedt AZ de leden van De Waaghalzen en AllstarZ gratis verschillende educatieve items. 

Level UP

In samenwerking met Bibliotheek Kennemerwaard biedt AZ voor alle Waaghalzen gratis een eigen lesprogramma aan! Level Up is een compleet interactief lesprogramma voor groepen 5, 6, 7 en 8 waarin bewust en vitaal gamen centraal staat. Leerlingen duiken in thema’s als tijd, balans, mediawijsheid en wat je kunt leren van gamen. 

Elke les behandelt een actueel thema over (online) gamen. Zo leren ze op een leuke manier alles over bewust en vitaal gamen. Het programma start met een Kick-Off video voor ouders en leerkrachten. Vervolgens krijgen de leerlingen vijf weken lang les over de verschillende thema's en leveren zij opdrachten in. De klas die Level Up! het beste uitspeelt wint een rondleiding in het AFAS Stadion! 

In het kort: 

  • Een digitaal bezoek van de esporter van AZ in jouw klas
  • Een lesprogramma met een bibliotheekconsulent in de klas en verschillende experts die aan het woord komen in de video's
  • Lesmateriaal zoals werkboekjes en boeken die jullie helpen om het project succesvol te voltooien
  • Een rondleiding in het AFAS Stadion voor de winnende klassen

Wil jij met jouw klas mee doen aan Level Up!? Schrijf je dan nu in via: https://startlevelup.nl/

Spreekbeurtpakket

Ben jij lid van de Waaghalzen en wil jij je spreekbeurt houden over AZ? Vraag dan hieronder gratis een spreekbeurtpakket aan. Je zal diverse informatie ontvangen inclusief een item uit het AZ Fancentrum!

Herry & Berry kleurplaat

Ben jij lid van de Waaghalzen en gek op kleurplaten? Vraag dan hieronder gratis diverse kleurplaten aan van Herry & Berry!