MaatwerkBent u benieuwd naar de mogelijkheden in het AFAS Stadion? Of heeft u specifieke wensen? Aansluitend op uw doelstelling, kunnen wij een op maat gemaakt pakket van diensten en producten leveren om zo uw evenement tot een groot succes te maken.

Een goed op elkaar ingespeeld team van gastvrije medewerkers nodigt u uit om in samenwerking met AFAS Stadion Events uw zakelijke en persoonlijke bijeenkomsten te organiseren. Het creatieve en gespecialiseerde team van de afdeling Evenementen staat klaar om van uw evenement een daverend succes te maken, waarover nog lang nagepraat gaat worden.

Vul geheel vrijblijvend de onderstaande gegevens in met de wensen of neem direct contact met ons op.

Offerte aanvragen

Voornaam
Achternaam
Datum
Aantal personen
Telefoon
E-mailadres
Bedrijfsnaam
Eventuele opmerkingenNet als op het voetbalveld zijn in het AFAS Stadion alle opstellingen mogelijk: van een theater- tot een carréopstelling. Dankzij het multifunctionele karakter van de zalen kunnen we in vrijwel alle gevallen aan uw specifieke wensen tegemoet komen.

Zalenoverzicht

Het AFAS Stadion beschikt over diverse ruim opgezette vergader- en evenementenruimtes. In de warme voetbalomgeving van AZ bieden zestien verschillende zalen voor iedere groep en bijeenkomst passende mogelijkheden. Zo zijn de zalen bijvoorbeeld apart of gecombineerd te gebruiken, waardoor wij van 5 tot 3.500 personen een geschikte ruimte kunnen creëren.

Mocht u specifieke wensen hebben omtrent uw bijeenkomst, het evenemententeam stelt graag een op maat gemaakt arrangement voor u op. Alle mogelijkheden ontdekken? Bekijk dan ons volledige zalenoverzicht en selecteer een ruimte op basis van uw wensen.