AZ Onder 12 verliest in Utrecht

AZ Onder 12 verliest in Utrecht

Gepubliceerd op 12 september 20, 10:57

UTRECHT- AZ Onder 12 is er zaterdag niet in geslaagd een zege op vreemde bodem te boeken. De ploeg van trainers Dennis Zwagerman en Dico Blei verloor het Twin Games-duel bij FC Utrecht met 11-7.

"We hebben vandaag te veel kansen en goals van Utrecht toegelaten", concludeerde Blei na de nederlaag op Sportcomplex Zoudenbalch. "Vaak kwamen deze tegentreffers voort uit simpele foutjes van ons, waardoor zij één-op-één kwamen te staan en profiteerden."

Blei: 'Liepen tegen counters aan'
Na drie blokjes stond het nog 7-7, maar in het laatste kwart ging het mis voor AZ. Zwagerman: "We liepen tegen meerdere goed uitgespeelde counters aan. We speelden niet het spel dat wij graag zien bij AZ. Zo lukte het ons niet ons aan te passen en hadden we moeite met de uitvoering van onze keuzes in het opbouwen. Geen goede wedstrijd van onze kant."

Zwagerman: 'Meer van elkaar vragen'
"Het vizier moet nu op wat er beter kan", vulde Blei aan. "De jongens mogen met name veel meer van elkaar en zichzelf vragen. Dat betekent ook dat ze in de voorbereiding met elkaar veel beter ervoor moeten zorgen dat iedereen maximaal bijdraagt aan de ambities die we allemaal hebben."

WEDSTRIJDKARAKTERISTIEKEN:
FC Utrecht Onder 12 - AZ Onder 12 11-7
Twin Games

Selectie AZ: Amani Imhangbe, Anton Agafonov, Cas Jongeneelen, Cas Klop, Christian Goring, Dante Blankendaal, Dex Klaverdijk, Fedde Hartog, Ignat Trusov, Job Tiebie, Joris Eijssen, Keayon Dumfries, Lars Boer, Leen Kramer, Merijn van Dijk, Milo Kadyla, Nick Perez Mutsaers, Noah Meijer, Quenten Attigah, Riva Hanepen, Sem op den Kelder, Senna van Elst.

Wedstrijd

11
Onder 12 competitie
FC Utrecht - AZ
zaterdag 12 sep 2020, 09:30
Wedstrijd informatie
7