0
Eredivisie
dinsdag, 23 april 2019
19:45
Bestel direct
0

WEDSTRIJD: AZ - Heracles Almelo

Kaartverkoop

Vrije verkoop. Je kunt voor deze wedstrijd online of via het AZ Fancentrum een onbeperkt aantal kaarten kopen. Voor de aanschaf van de wedstrijdkaarten heb je geen AZ Clubkaart of AZ Seizoenkaart nodig.

Tot 20% stapelkorting bij AZ*

Ben jij van plan om dit seizoen meerdere thuiswedstrijden van AZ te bezoeken? Of wil je met een groep vrienden of familie naar een thuisduel? Het is nu al mogelijk om voor alle thuiswedstrijden in de Eredivisie kaarten te reserveren. En als je jouw kaarten in één keer bestelt, ontvang je bij afname van vijf of meer kaarten een aantrekkelijke stapelkorting. Hoe meer kaarten je afneemt, hoe meer korting je scoort. Jouw korting kan daarbij oplopen tot wel 20%!

Ideaal dus als je met vrienden een aantal gezellige (zaterdag-)avonden bij AZ wilt beleven inclusief een bezoek aan het Sportcafé. Deze duels kun je nu al reserveren en daarbij direct profiteren van de stapelkorting. Ga je liever met familie en (klein-)kinderen naar wedstrijden op zondagmiddag of een keer met jouw complete elftal naar een wedstrijd in het AFAS Stadion? Ook dan scoor je stapelkorting bij AZ.

De stapelkorting geldt voor alle Eredivisiewedstrijden dus ook voor de toppers tegen Ajax, PSV en Feyenoord. Alle combinaties van aantal kaarten en wedstrijden zijn mogelijk. De korting wordt automatisch toegepast in je winkelmandje. Bestel dus nu jouw kaarten voor één of meer thuisduels, neem je vrienden en familie mee en profiteer optimaal van deze actie!

Meer informatie over de stapelkorting.

Tarieven

Vak Ouder dan 18 jaar Tot en met 18 jaar
K,M € 22,50 € 15
J,N,V,W,X1,X2,X3,Y € 23,50 € 16,50
A,G,H,T,U,Z € 27 € 19
B1,F2 € 27 € 27
O,S € 30 € 21
P,Q,R € 32,50 € 22,50
B2,F1 € 32,50 € 32,50
C,E € 37,50 € 37,50
D € 40 € 40

Sta-zone

De vakken W en X1 zijn gereserveerd voor de supporters die de wedstrijd staand willen volgen.

Rookvrij

De vakken H, J en P zijn rookvrij.

Parkeren

Parkeerkaarten voor P9 (à € 5) zijn verkrijgbaar via het AZ Fancentrum en op de wedstrijddag bij het oprijden van P9.

Supporters van de tegenstander worden verzocht de eigen website te raadplegen voor de kaartverkoop.

* Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties.

ZAANSTAD- Kort na het uitduel met Feyenoord richtte John van den Brom het vizier maandag alweer op de volgende horde: Heracles-thuis. Hoe staat zijn ploeg er fysiek voor? En wat vindt hij van de Almeloërs?

“Nee, Thomas Ouwejan kan dinsdag niet spelen. Hij is niet fit”, gaf Van den Brom aan. “Fredrik Midtsjø lijkt het wél te gaan halen. Dat is een meevaller. Fredrik is een belangrijke speler voor ons en de wedstrijden volgen nu kort op elkaar. Doordat hij zaterdag niet tegen Feyenoord kon spelen, maakte Stijn Wuytens zijn rentree in de basis. Dat heeft hij goed gedaan, maar na een uur was hij leeg. Nu hebben we Stijn er dinsdag bij voor als het nodig is.”

Heracles
De aanstaande opponent staat vijfde in de Eredivisie, vier punten achter AZ. Van den Brom: “Het is een ploeg met vertrouwen. Ze doen het dit hele seizoen al goed, met een opleving tijdens de afgelopen weken. Ze hebben zelf afgedwongen waar ze nu staan, daar hoeven ze niemand voor te bedanken.”

Dos Santos
Van den Brom: “Heracles heeft een herkenbare manier van spelen, waarbinnen ze veranderingen kunnen doorvoeren in de grote wedstrijden. Met name aanvallend hebben ze goede spelers. Ze hebben veel creativiteit en snelheid. Adrián Dalmau doet het goed in de spits, mede ook omdat hij goed wordt bediend vanaf de flanken. En Dabney dos Santos speelt de laatste twee wedstrijden ook weer in de basis; leuk om te zien.”

“Hoe onze voorhoede er dinsdag uitziet, weet ik nog niet. Ik kies voor jongens die er fysiek én metaal klaar voor zijn”, besloot de AZ-trainer zijn voorbeschouwing.

AZ TV
Bekijk hieronder de voorbeschouwing die AZ TV op Tweede Paasdag maakte.

Aftrap
AZ - Heracles Almelo begint dinsdag om 19:45 uur. Bekijk de kaartverkoop.

Line-ups

AZ
# Speler
Wissels
Heracles Almelo
# Speler
Wissels